Fotod: Tallinna külje all on müüa palkmajasõprade unistus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinnast kaheksa kilomeetri kaugusel müüa palkmajasõprade unistus: Finnlamelli kaasaegne palkmaja, mida pisut võimalik veel oma käe järgi viimistleda.

Palkmaja asub Tallinna lähedal looduskaunis kohas metsa sees. Ümbrus on väga vaikne, ideaalne paik looduslähedasele kodule, vahendab kinnisvaraportaal City24.ee.

Foto: city24.ee

Maja näol on tegemist kahekorruseline Finnlammeli keldrita üksikelamuga. Elamu on Finnlammeli OY toodetud liimpuidust palkmaja. Elamu juurde on kavandatud ka garaaž kahele autole ja saunamaja.

Foto: city24.ee

Elamu keskseks ruumiks on avar katuslaeni ulatuv elutuba, mis moodustab koos avatud köögiga ühe suure õhuruumi. Köögis on elektri-, gaasi- ja puupliit. Söögitoast pääseb suurele terrassile, mis kulgeb L-kujuliselt ümber hoone. Terrassile pääseb ka abiruumist.

Foto: city24.ee

Esiku ja eluoa kaudu pääseb kahte magamistuppa. Esimesel korrusel asub ka majapidamisruum, duširuum, WC ja tehniline ruum. Teisele korrusele on võimalus rajada suur magamistuba ja suur vannituba WC-ga. Väga hubane ja avar maja müüakse koos sisustusega.

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist City24.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles