Fotod: Tallinnas otsib ostjat erakordne maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinnas on müügile tulnud maja, millesuguseid selles linnas haruharva liigub.

Tallinnas Kotzebue tänavas on müüa äärmiselt haruldane eramu: kõigest 608-ruutmeetrisel kinnistul asub 247-ruutmeetrine maja, mis on sisuliselt nagu oaas keset linnamelu, vahendab kinnisvaraportaal City24. 

Foto: city24.ee

Maja juurde kuuluvad panipaik, terrass, katuseterrass, parkimiskohad ja mõnus väike aed. 

Eelmise sajandi alguse 117-ruutmeetrisele palkmajale on 2008. aastal tehtud remont ja juurdeehitatud ühekordne laiendus suurusega 130,7 ruutmeetrit. Palkmaja mõlemal korrusel on kahetoaline korter ja lisaks ärklikorrus.

Foto: city24.ee

Uus loft-tüüpi pool on ehitatud FIBO sandwichplokist ( kõrgem sein ca 4,5 m ). Mõlemal majaosal sõltumatud sissepääsud, lahus elekter ja lahus gaasiküte, niisiis on neid võimalik kohelda eraldi korteritena.

Foto: city24.ee

Vanem majapool radiaatoritega, võimalik ehitada ahjud-kaminad ja uuem pool põrandaküte gaasikatlalt ja gaasikamin. Vanema poole köökides elektripliidid, II korrusel ka puupliit ja uues pooles gaasipliit. Ruumilahenduse poolest on elamu sobilik ka avaraks kontoriks, kohvikuks, galeriiks või muuks äripinnaks.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist City24.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles