/nginx/o/2019/02/13/11784907t1h1190.jpg)
Rooskapsas on ülimalt väärtuslike kapsaste üks esinumbreid, mis sisaldab märkimisväärselt C-, U- ja K-vitamiini, B-grupi vitamiine, foolhapet, karotenoide ja flavonoide.
Rooskapsas on ülimalt väärtuslike kapsaste üks esinumbreid, mis sisaldab märkimisväärselt C-, U- ja K-vitamiini, B-grupi vitamiine, foolhapet, karotenoide ja flavonoide.
Lõika rooskapsastele varre juurest risti sälgud sisse, siis nad keevad parasjagu krõmpsuks.
Vaja läheb (2 in) :
Valmistamine
Puhasta rooskapsas, lõika varre juurest risti sälk sisse. Puhasta porgandid, viiluta u 1 cm suurusteks. Lõika paprika peenikesteks ringideks. Haki sibulad peenikeseks.
Prae köögivilja kuumas oliiviõlis keskmisel kuumusel umbes 5 minutit. Maitsesta soola ja noaotsatäie suhkruga. Lisa puljong ja keeda kaane all 8 minutit.
Keeda makaronid, kuni nad on al dente, seejärel kalla vedelik makaronidelt ära, kuid jäta umbes 300 ml alles.
Sega pesto makaroniveega, lisa nuudlid ja lase 2 minutit keeda.
Serveeri ülepuistatud parmesaniga.