:format(webp)/nginx/o/2019/02/14/11788246t1hc11f.jpg)
Tervislik ja lihtsalt valmiv roog, mis viib keele alla! Kui sa ei ole varem täidetud paprikaid teinud, siis nüüd on viimane aeg, sest tegemist tõepoolest ühe väärt roaga.
Tervislik ja lihtsalt valmiv roog, mis viib keele alla! Kui sa ei ole varem täidetud paprikaid teinud, siis nüüd on viimane aeg, sest tegemist tõepoolest ühe väärt roaga.
Vaja läheb:
Valmistamine:
1. Lõika paprikal ülemine osa ära ning eemalda seest seemned ja südamik. Pane paprikad umbes 1-2 minutiks keevasse vette, et need muutuksid natuke pehmemaks.
2. Aseta küpsetuspaberile avatud pool üles. Puista sisse natuke soola ja pipart.
3. Prae seened võiga ning lisa sool, hakitud sibul ja küüslauk.
4. Lisa segule eelnevalt keedetud riis ja seejärel toidukoor. Sega kõik läbi ning kuumuta tasasel tulel paar minutit.
5. Täida paprikad seene-riisi seguga ja puista peale riivjuustu. Küpseta paprikat ahjus 225 kraadi juures umbes 15-20 minutit.