Sisekujundusmaailm avab kevade eel ukse uuele viimistlustrendile

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus trend sisekujundusmaailmas.
Uus trend sisekujundusmaailmas. Foto: Shutterstock

Sisekujundusmaailma uks on avatud uuele põnevale trendile.

Inimesed üle kogu maailma valmistuvad järjekordse hooaja vahetumiseks. Pealehakkajaist koduomanikud on varakult oma kodu kevadisse rüüsse ehtinud, rajades korraliku vundamendi järjekordse viimistlustrendi õitsenguks. Pead tõstavad nimelt värvitud toauksed - mida rõõmsavärvilisem on nende kuub, seda maitsekam majapidamine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday sunbeam baby☀️

A post shared by Marti Gisler Davis ? (@itsjustmort) on

Seintele ja lagedele kontrastiks olevad uksed on asjatundjate sõnul väga hea moodus kevade eel oma koju veidi värve ja mängulisust lisada, vahendab realsimple.com.

Maalriettevõtte Five Star Painting Loudoun omaniku Tina Nokesi sõnul on tema kliendid pöördunud eeskätt mustade uste usku, samal ajal kui koduseintel kohtab järjest tagasihoidlikumaid mustreid ja ornamente. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Notice anything new? I was feeling extra motived this week and started a project I've been wanting to do for a while. Any guesses on what it was? The answer (and step-by-step instructions) are new on the blog, so head over to the link in my profile! . . . . . . . . . #painteddoor #interiordesign #entryway #howihome #painteddoors #betterhomesandgardens #farmhousestyle #blackdoors #apartmenttherapy #blackdoor #interiordoors #littleaccountlove #tradhome #homesofig #howwedwell #myinspiredhouse  #makehomematter #myhumbleabode #lovewhereyoudwell #diyhomedecorprojects #budgetdecor #decoratingonabudget  #designonabudget #dailydecordose  #homedecorator #sherwinwilliamspaint #doingneutralright #diyhomeimprovement #diyhomeprojects

A post shared by Zoe Hunt ? DIY and Design (@craftedbythehunts) on

Naine leiab, et uste uus värvikate võimaldab väga väikese eelarvega muuta oma kodu üldmuljet kardinaalselt, mistõttu julgeb ta pead tõstvale trendile ka suurt tähelendu ennustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles