Austriast pärit staarkokk Wolfgang Puck on toitnud Hollywoodi tähti juba 20 viimast aastat ja on ka selleaastase eksklusiivse Oscari-menüü autor.
Mida pakutakse selleaastasel Oscari-galal?
Ülejärgmisel esmaspäeval, 25. veebruaril 2019 hakatakse juba 91. korda palavalt armastatud kuldmehikesi jagama. Pärast auhindade jagamist Dolby teatri punasel vaibal Hollywoodis pakutakse väärika tseremoonia lõpus luksuslikku menüüd, kus on ühendatud glamuur ja innovatsioon ning mille loojaks on staarkokk Wolfgang Puck, kirjutab Gala.
Oscari-menüü 2019
Legendaarset menüüd alustavad suupisted, mida serveeritakse terve õhtu vältel.
Pearoaks saavad Oscari-külalised suitsulõhet, kartuleid ja kaaviarit, samuti üleküpsetatud cavatappi-makarone talvetrühvlite ja juustuga. Muuhulgas valmistab peakokk taimset torchio-pastat rukola, tomatite ja kapparitega ning praetud vutti punase sametvahvliga.
Ka rõõmustatakse staare pärast auhindade jagamist Loup de Mer'i ehk merekalavalikuga romaani lillkapsa-salsa ja sušiga. Ei puudu ka värsked koorikloomad ega keedetud mereannid.
Magustoit
Õhtu krooniks on magustoit, mille patuse valiku autoriteks on kondiitrid Kamel Guechida, Garry Larduinat ja Jason Lemmonier. Maiustustest troonivad näiteks ihaldusväärsed kullapulbriga kaetud šokolaadi-Oscarid, maasikamaiused Push-Up-Pops ja Piper-Heidsiecki šampanja. Lisaks on valikus kookospähkli-, mango- ja granadilli- ning Schwarzwaldi kirsi koogikesed.
Staarid saavad maiustada isetehtud jäätisega ning kofeiinilaksu annab Stumptown Nitro Cold Brew' kohv.