Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Mida pakutakse selleaastasel Oscari-galal?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Fred Prouser / Reuters

Austriast pärit staarkokk Wolfgang Puck on toitnud Hollywoodi tähti juba 20 viimast aastat ja on ka selleaastase eksklusiivse Oscari-menüü autor.

Ülejärgmisel esmaspäeval, 25. veebruaril 2019 hakatakse juba 91. korda palavalt armastatud kuldmehikesi jagama. Pärast auhindade jagamist Dolby teatri punasel vaibal Hollywoodis  pakutakse väärika tseremoonia lõpus luksuslikku menüüd, kus on ühendatud glamuur ja innovatsioon ning mille loojaks on staarkokk Wolfgang Puck, kirjutab Gala. 

Oscari-menüü 2019

Legendaarset menüüd alustavad suupisted, mida serveeritakse terve õhtu vältel. 

Pearoaks saavad Oscari-külalised suitsulõhet, kartuleid ja kaaviarit, samuti üleküpsetatud cavatappi-makarone talvetrühvlite ja juustuga. Muuhulgas valmistab peakokk taimset torchio-pastat rukola, tomatite  ja kapparitega ning praetud vutti punase sametvahvliga.  

Ka rõõmustatakse staare pärast auhindade jagamist Loup de Mer'i ehk merekalavalikuga  romaani lillkapsa-salsa ja sušiga. Ei puudu ka värsked koorikloomad ega keedetud mereannid.  

Peakokk Wolfgang Puck.
Peakokk Wolfgang Puck. Foto: VALERIE MACON / AFP

Magustoit

Õhtu krooniks on magustoit, mille patuse valiku autoriteks on kondiitrid Kamel Guechida, Garry Larduinat ja Jason Lemmonier. Maiustustest troonivad näiteks ihaldusväärsed kullapulbriga  kaetud šokolaadi-Oscarid, maasikamaiused Push-Up-Pops ja Piper-Heidsiecki šampanja. Lisaks on valikus kookospähkli-, mango- ja granadilli- ning Schwarzwaldi kirsi koogikesed.

Staarid saavad maiustada isetehtud jäätisega ning kofeiinilaksu annab Stumptown Nitro Cold Brew' kohv.

Artikli foto
Foto: VALERIE MACON / AFP
 
Tagasi üles