Just õige kogus tuunikala, parajalt krõbe, tummine sulanud juust... Mm, viib keele alla! Võimalik, et selle võileivaga keerad oma usku ka kõige veendunuma tuunikalavastase.
Tuunikalasõbrad, tähelepanu! Siin on parim sooja võileiva retsept, mida iial proovinud oled
Vaja läheb:
1/3 tassi majoneesi
poole sidruni mahl
soovi korral pool tl tšillihelbeid
2 karpi tuunikala
2 peeneks hakitud sellerivart
2 hakitud hapukurki
¼ peeneks hakitud punast sibulat
2 tl värsket hakitud peterselli
soola
pipart
8 saiaviilu
1 viilutatud tomat
8 cheddar’i juustu viilu
Valmistamine
Pane ahi 200 kraadi peale soojenema. Suures kausis sega kokku majonees, sidrunimahl ja tšillihelbed. Kurna tuunikala ning lisa majoneesisegusse. Sega juurde seller, hapukurk, punane sibul, petersell ja maitsesta soola-pipraga.
Määri saiaviilude üks pool võiga. Poolele, mis jääb võivabaks, määri tuunikalasalatit, 2-3 tomativiilu ja 2 juustuviilu. Peale aseta teine saiaviil, nõnda, et võiga pool jääks ülespoole.
Seejärel aseta valmis võileivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta, kuni juust on sulanud (umbes 4-5 minutit).
Allikas: Delish