/nginx/o/2019/02/18/11798527t1h575d.jpg)
Maailmaköögist pärit roogade valmistamine ei võta teinekord sugugi rohkem aega kui kodune toit.
Maailmaköögist pärit roogade valmistamine ei võta teinekord sugugi rohkem aega kui kodune toit.
Tako valmistamisel on kolm sammu. Esiteks prae liha, kala või taimne lisand maitseaineseguga, seejärel vali meelepärane takopõhi ning serveeri takokastme, köögiviljade, juustu ja muu isuäratavaga.
Koostisosad:
Valmistamine
1. Prae pannil kana võiga/õliga.
2. Lisa vesi ja takomaitseainesegu, sega ja küpseta ilma kaaneta u 5 minutit.
3. Kui kasutad kanafileed, siis haki see pärast valmimist väiksemateks tükkideks.
4. Soojenda ahjus takotaskud, serveeri kana, lisandite ja takokastmega.