Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Eksootiline õhtusöök: kanatakod neljale

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Bernd Jürgens / PantherMedia / Bernd Jürgens

Maailmaköögist pärit roogade valmistamine ei võta teinekord sugugi rohkem aega kui kodune toit. 

Tako valmistamisel on kolm sammu. Esiteks prae liha, kala või taimne lisand maitseaineseguga, seejärel vali meelepärane takopõhi ning serveeri takokastme, köögiviljade, juustu ja muu isuäratavaga. 

Koostisosad:

  • 500 g kanafileed või -hakkliha
  • 1 tl võid/õli 1 pakk takomaitseainesegu kanale (nt  Santa Maria)
  • 1 dl vett
  • 1 pakk minitortillasid või takotaskuid (nt Santa Maria) 
  • Hakitud salatilehti
  • Tükeldatud tomateid
  • Riivitud juustu
  • Viilutatud avokaadot
  • 1 purk mahedat või teravat takokastet (nt Santa Maria)

Valmistamine

1. Prae pannil kana võiga/õliga.

2. Lisa vesi ja takomaitseainesegu, sega ja küpseta ilma kaaneta u 5 minutit.

3. Kui kasutad kanafileed, siis haki see pärast valmimist väiksemateks tükkideks.

4. Soojenda ahjus takotaskud, serveeri kana, lisandite ja takokastmega. 

Tagasi üles