/nginx/o/2019/02/20/11803024t1hddc9.jpg)
Mis oleks maitsvam, kui üks suutäis nuudlivormi rikkaliku juustuga otse ahjust? Pärast väsitavat tööpäeva ei nõua see ka erilist pingutust.
Mis oleks maitsvam, kui üks suutäis nuudlivormi rikkaliku juustuga otse ahjust? Pärast väsitavat tööpäeva ei nõua see ka erilist pingutust.
Vaja läheb:
Valmistamine
Keeda 250 g spagette keevas vees 7 minutit. Viimasel minutil lisa keeduvette brokoliõisikud.
Vooderda sügav ahjuvorm küpsetuspaberiga, kuumuta ahjus kõige alumisel tasandil 220 kraadi (pöördõhuga 180 kraadi) juures. Pese 150 g kirsstomateid ja lõika nad pooleks.
Vahusta 4 muna 150 ml vahukoore, 100 ml piima, vähese soola, pipra ja värskelt riivitud muskaatpähkliga.
Kalla nuudli-brokoli-segult vesi ära ja pane segu ühte potti koos vahustatud munasegu ja 100 g riivitud juustuga ning sega omavahel läbi.
Vala segu vormi.
Küpseta kuumas ahjus kõige alumisel tasandil 15–20 minutit.