Kristiinesse kerkivas kõrghoones müüakse Eesti üht kalleimat luksuskorterit

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrghoone torn.
Kõrghoone torn. Foto: Endover

Tallinnasse Kristiine asumisse on kerkimas 20-korruselise elu- ja äripindadega kõrghoone, kus muuseas ootab omanikku ka üks Eesti kalleimaid luksuskortereid.

Kinnisvaraarendaja Endover alustas Tallinnas Kristiine asumis 20-korruselise elu- ja äripindadega kõrghoone Torn ehitustöid. 2020. aasta lõpus valmivas kõrghoones müüakse Eesti mõistes ka üsna aukartustäratavat luksuskorterit.

600 ruutmeetrine korter kulgeb läbi kahe korruse ning kannab vägagi krõbedat hinnasilti - kolm miljonit eurot.

«Oleme Torni 20. korrusele planeeritud 600 ruutmeetrise penthouse’i, mis on meile teadaolevalt hetkel suurim ja tõenäoliselt ka kalleim müügis olev korter Eestis, milletaolist siin varem nähtud ei ole. Luksusliku elupinna hind on ligikaudu kolm miljonit eurot,» ütles Endoveri müügidirektor Marko Männimets.

Kõrghoone Torn.
Kõrghoone Torn. Foto: Endover

Luksuskorteris on 400 ruutmeetri jagu elupinda. Lisab kuulub sinna üle 200 ruutmeetrine katusel asuv klaasist seintega talveaed. Lisaks sellele on katusekorter varustatud innovatiivsete targa kodu lahendustega. Privaatsust ja turvalisust lisab asjaolu, et eluruumidesse on liftiga ligipääs vaid korteriomanikel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles