Sisekujundajad manitsevad: jalgadel vannide aeg on ümber

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgadel vannide tähetund on kustumas.
Jalgadel vannide tähetund on kustumas. Foto: Shutterstock

Sisekujundajail on kõrini ebapraktilistest jalgadel vannidest, niisiis utsitavad nad inimesi veidi tagasihoidlikumale teele.  

Aastaid on paljud koduomanikud janunenud jalgadel vanni järele. Levinud lahendusel hakkab asjatundjate sõnul «parim enne» kuupäev peatselt õlale koputama, mistõttu soovitavad sisekujundajad 2019. aastal investeerida pigem traditsioonilistesse vannidesse.

Jalgadel vann võib silmale ilus vaadata olla, ent rahakotile on see üsna raske koorem, mida kanda, vahendab domain.com.au. Elegantsete vannidega kaasnevad veekahjustused ja kulud kaaluvad tavavannide soetamiskulu mitmekordselt üle. Neid on kohutavalt raske ülejäänud vannitoaga kombineerida ning ka nende hooldus ja paigaldus ei pruugi just kõige taskukohasem olla. Jalgadel vann võib lisaks vannitoa planeeringu pea peale pöörata ning kõige muu taustal visuaalselt kohmakalt mõjuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles