Äsja kodu soetanud naine maksis eelmise omaniku lohaka töö eest ränka hinda

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

29-aastase šoti naise üllatus oli suur, kui selgus tema lekkiva katuse tegelik põhjus.

Kolm aastat tagasi kodu soetanud Kimberley Manderson nägi ränka vaeva, et koduostuks vajalik summa kokku saada. Kahel ametikohal rassinud naise rõõm uues kodus jäi aga üürikeseks, kui ilmnesid ligi saja-aastase kodu esimesed puudujäägid.

Nimelt avastas naine kaks kuud pärast koduostu, et tema katus laseb läbi. Tuli välja, et maja eelmine omanik oli katusekivide vahetamisel veidi kilplase tööd teinud, vahendab thesun.co.uk. Selle asemel, et lasta need professionaalidel paigaldada, liiminud ihnuskoi need hoopis ise superliimiga kinni.

Katuse parandus läks Kimberleyle üsna kalliks maksma. Pereema sõnul lubas tema rahaline seis toona katuse vaid ajutiselt korda teha. Katuse täielikuks väljavahetuseks kulus hiljem veel veidi üle 8000 euro. Kimberly kodu sissemakseks kulunud summa oli sellest muuseas kaks korda väiksem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles