Kinnisvaraekspert: kahevaheloleku lahendavad lihtsad asjaolud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kuidas eraldada terad sõkaldest? Ameerika kinnisvaraekspert Mark Armstrong teab üht väga lihtsat valemit teekonnal ideaalse koduni.

Armstrongi sõnul tuleb kinnisvara valides see alati mõtteliselt kaheks jaotada. Kõigepealt tuleb mängu maalapike, millel kinnisvara asub ning seejärel eramu või korter, mis sellel maa-alal asub. Esimene neist on ajas kallinev vara, teise puhul on aga tegemist amortiseeruva varaga, mille väärtus ajapikku langeb. Kui maalapi ning e

Kahevahel olevatel inimestel soovitab Armstrong manada silme ette kinnisvaraga kaasnevad puudused ja kitsaskohad, mida hiljem tagantjärele kindlasti muuta ei saa. 

«Väga paljud ostjad keskenduvad viimistlusele, köögile, magamistoa suurusele jne. Need on aga taolised asjad, mida remondi või sisustamise käigus alati muuta saab. Selle asemel võiksid koduotsijad arvestada asjaoludega, mis on nende võimusest väljas,» soovitas Armstrong.

Naabruskond, tänavad, haljastus ja ka maanteed on eksperdi sõnul nüansid, millega varakult arvestada võiks. Juhul kui need ei peaks kattuma koduotsijate eluviisi ja tulevikuplaanidega, võib mehe sõnul elamispinna südamerahus selja taha jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles