Suurepärane nipp, mis aitab koduehitajal ja sisustajal kõvasti raha kokku hoida

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kui seisad lähiajal silmitsi vajadusega ehitada või kodu sisustada, tasub kõrva taha panna üks suurepärane soovitus, mis aitab väga kõvasti raha kokku hoida.

Sisekujundaja Gabriela Gargano soovitab portaalis Purewow kõigil, kel lähiajal vajadus midagi ehitada või sisustada, hakata eeltööd tegema kohe praegu: selleks, et õnnestuks kulusid kõvasti kärpida, tuleks kohe liituda erinevate kaupluste meililistidega.

Meililistidesse saadetakse väga palju infot erinevate sooduspakkumistega ja seeläbi on võimalik leida iga vajamineva kaubaartikli soetamiseks kergesti kõige soodsam lahendus. Nii võid kogu remondilt või sisustuselt säästa märkimisväärseid summasid.

Säästa võib nii kõigelt alates ehitusmaterjalidest ja lõpetades mööbli ning sisustuselementidega. 

Teine suurepärane idee on hakata asju pisut varem kokku ostma, aga siin on oluline jälgida, et vajaminevast oleks ees täpne ülevaade. Vastasel juhul võib kergesti tekkida olukord, kus kokku on ostetud küll igasugu kraami, sinna alla hulk raha kinni pandud, aga vaja läheb hoopis midagi muud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles