Noored koduomanikud käivad olulise detaili maha vaikinud müüjaga kohut

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Inglise noorpaari sõnul jättis korteri eelmine omanik ühe väga olulise asjaolu müügikõnelustes mainimata.

27-aastasel Jason Stevensil ning tema elukaaslasel, 25-aastasel Michelle Smithil, ei olnud oma esimest ühist kodu soetades õrna aimugi, millise supi sisse nad astunud on. 

Nimelt, 2017. aastal kodu soetanud noori hakkas sissekolimisele järgnenud nädalavahetusel terroriseerima nende naabrimees, kes järjekordses vihahoos põhjustas muuseas ka noorte kinnisvarale märkimisväärset kahju, vahendab thesun.co.uk. 

Selgus, et noortele kodu müünud Christopher Flynn oli probleemse naabrimehe oma kodu müües maha vaikinud. Mees ise oli mõned aastad tagasi agressiivse üleaedse suhtes isegi lähenemiskeeldu taotlenud, ometigi jättis mees ostu-müügi läbirääkimistel selle olulise seiga mainimata. Noortel ei jäänud seetõttu muud üle, kui oma kodust pageda ning tülika naabrimehe põhjustatud kahju kohtuteed pidi sisse nõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles