Ühe Itaalia restorani menüüst leiab roa «praetud õhk.» Saa teada, mida põneva nimega söök endast täpsemalt kujutab.
Restoran, mis tõmbab külastajaid väga ebatavalise roaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia restoran on tulnud kavala idee peale, et pakkuda suupisteid isegi kaloreid lugevatele klientidele. Põhja-Itaalia restoranis pakutav roog on sisuliselt disainitud jäljendama tunnet, mis tekib väljas värsket õhku endasse ahmides.
See krõmpsuv amps on valmistatud tapiokki nahast, mis esmalt keedetakse n-ö taignaks ning hiljem fritüüritakse. Kõige lõpuks kasutatakse roa töötlemiseks ka osooni.
Vaata videost, milline lõpp-produkt välja näeb!