/nginx/o/2019/02/28/11830854t1h5481.jpg)
Toiduajakirjanikud Kristina ja Tiit Efert sõitsid mööda Eestit, külastades väiketalusid, kust tuleb vanale Eesti köögile omaseid teada-tuntud maitseid ja uut eksootikat, ning kogusid selle kõik raamatusse «Eesti maitsed».
Toiduajakirjanikud Kristina ja Tiit Efert sõitsid mööda Eestit, külastades väiketalusid, kust tuleb vanale Eesti köögile omaseid teada-tuntud maitseid ja uut eksootikat, ning kogusid selle kõik raamatusse «Eesti maitsed».
Muu hulgas leidsid oma rännakul tuhandeid kilomeetreid maha sõitnud ning raamatu tarvis ülestähendusi teinud Kristina ja Tiit Efert Eesti maanurkadest magusate viinamarjade istanduse, tšilliaia, sparglitalu, Kreeka pähklipuud, fenkoli- ehk apteegitillipeenrad ning sojaoa-, läätse-, kikerherne- ja maisipõllud. Lisaks väikesi meiereisid, kus valmistatakse maailmaklassi juustusid lehma-, kitse- ja lambapiimast, rääkimata erivärviliste porgandite-peetide, lehtkapsa, astelpaju või ka pampli ehk aedmuraka kasvatajatest. Kristina Efert kirjutas hiljem sama talutoidu raamatu retseptiloomesse, Tiit Efert pildistas hobifotograafina kõik üles.