Need suurepärased takod suitsulõhe ja marineeritud köögiviljadega kindlustavad mõnusa õhtu kogu perele.
Kiire retseptiidee: suitsulõhetakod
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- 2 fenkolit
- 0,25 kurki
- 1 kimp rediseid
- 1 laimi mahl
- 200 ml crème fraîche'i
- 1 pk rantšokastmesegu (nt Santa Maria American Ranch)
- 70 g beebispinatit
- 1 pk minitortiljasid (nt Santa Maria)
- 200 g suitsulõheviile
Valmistamine
Viiluta fenkolid, kurk ja redised õhukesteks viiludeks
Sega omavahel fenkol, kurk, redis, laimimahl ja sool ning lase viis minutit maitsestuda
Sega crème fraîche ja dipikastmesegu.
Soojenda ahjus või pannil tortiljad. Lisa igale tortiljale kaste, spinat ja viil suitsulõhet ning kõige peale marineeritud köögiviljad.