Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kiire retseptiidee: suitsulõhetakod

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Shutterstock

Need suurepärased takod suitsulõhe ja marineeritud köögiviljadega kindlustavad mõnusa õhtu kogu perele.

Vaja läheb:

  • 2 fenkolit
  • 0,25 kurki 
  • 1 kimp rediseid
  • 1 laimi mahl
  • 200 ml crème fraîche'i
  • 1 pk rantšokastmesegu (nt Santa Maria American Ranch)
  •  70 g beebispinatit
  • 1 pk minitortiljasid (nt Santa Maria)
  • 200 g suitsulõheviile

Valmistamine

Viiluta fenkolid, kurk ja redised õhukesteks viiludeks

Sega omavahel fenkol, kurk, redis, laimimahl ja sool ning lase viis minutit maitsestuda

Sega  crème fraîche ja dipikastmesegu.

Soojenda ahjus või pannil tortiljad. Lisa igale tortiljale kaste, spinat ja viil suitsulõhet ning kõige peale marineeritud köögiviljad.

Tagasi üles