Kinnisvaraanalüütik: Tallinna uusarenduste turul on uus liider

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna uusarenduste turu uus liider selgunud.
Tallinna uusarenduste turu uus liider selgunud. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

2018. aasta juhtivaimaks elukondliku kinnisvara arendajaks Tallinnas oli Endover, kes ületas konkurente nii müüdud kui müügis olevate korterite arvu poolest. 

Endover oli eelmisel aastal Tallinna elukondliku kinnisvaraturu suurim tegija nii pakkumiste kui ka müügi arvestuses. Endover müüs 2018. aasta jooksul 292 korterit ning ettevõtte avaliku pakkumise maht aasta lõpu seisuga oli 354 korterit. Nende tulemustega pälvis Endover esikoha analüüsis, mille autor on tunnustatud kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark.

Avalike andmete põhjal Tallinna elukondliku kinnisvaraturu mulluseid pakkumismahte ja müügitulemusi hinnanud analüüsi järgi edestas Endover oma tulemustega Merko Ehitust, Kaamos Kinnisvara, Bonava Eestit, YIT Ehitust, ning paljusid teisi uusarenduste turu tegijaid. 

«See tulemus on selge kinnitus, et üle 20 aasta turul olnud arendajana tunnetame me hästi turgu ja klientide ootuseid. Meie tugevusteks on professionaalne meeskond ning oskus planeerida arendusi vastavalt turu vajadustele. Juhime ja haldame ise kogu tervikahelat alates planeerimisest, tootearendusest ja ehitusest kuni turunduse ja müügini. Me ei ehita pelgalt kortereid, vaid rajame vastavasse piirkonda sobivaid terviklikke elukeskkondasid,» seletas Endoveri müügidirektor Marko Männimets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles