Fotod: Mustamäel müüdava paneelmaja korteri teeb eriliseks üks põnev detail

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Mustamäel nõukaaegses paneelmajas asub üks korter, mis eristub teistest omataolistest ühe põneva detailiga.

Tänaseks korteri müüki pannud Tiina kujundas eluaseme oma perele ligi 20 aastat tagasi ja toonaste trendide järgi väga erandlikuna puhastasid nad ühes toas välja betoonseina. 

«Siin kui betoon uueks trendikaks viimistusmaterjaliks kerkis ligi 20 aastat tagasi, otsustasime piiluda nõukogudeaegse pruuni tapeedi alla. Selgus, et tapeedi ja ajalehte all oligi valubetoon kogu oma ilus. Kui sein sai ära pestud tapeediliimi jääkidest, tuli esile puhas sein, mis käega katsudes tundub üllataval moel soe ja sametiselt pehme,» räägib korteri omanik.

Foto: KV.EE

Ta sõnab, et kuigi 20 aastat on möödas, on see sein siiani nende lihtsa korteri pärl. «Pole ühtki külalist, kes seina silitamas ei käiks. Paljuleierdatud fraas - ehedad materjalid on aegumatud - on saanud kinnitust,» ütleb Tiina.

Nüüd, mil perele väikeseks jäänud korter müüki on pandud, on ostuhuviliste reaktsioon seinale sarnane. Tiina julgustab seega oma kogemusele tuginedes inimesi julgelt ostma nõukaaegseid kortereid, kus veel vanad tapeedid seinas: seal saab mõnuga oma sisekujundusideid ellu viia.

Foto: KV.EE

«Me ise ei taibanud tollal, et jätta betoonpinda rohkem alles - oli aeg, kus moes olid endiselt värvitud seinad,» ütleb ta.

Huvi korral leiab rohkem infot Tiina korteri kohta kinnisvaraportaalist KV.EE.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles