Sinu hommikune kohv võib küll juba praegu päris hea olla, aga on üks väga lihtne nipp, mis teeb selle veel mitu korda paremaks.
Väga hea nipp, mis teeb hommikuse kohvi mitu korda paremaks
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selleks, et kohv veelgi paremini maitseks, tuleb seda serveerida eelsoojendatud tassist, vahendab portaal Bon Appetit.
Sul võivad olla ükskõik kui head oad, ükskõik, kui hea kohvipuru - kui otsustad kallata kohvi külma tassi, teed endale ja kohvist saadavale suurepärasele maitseelamusele karuteene. Sama hästi võiksid siis ka kõige odavamat kohvi juua, kvaliteeti pole mõtet investeerida, kui sa kõike lõpuni õigesti ei tee.
Selleks, et tassi soojendada, ei pea mingit mustkunsti tegema: lase vesi keema ja kalla osa sellest tühja tassi. Tass peaks olema täidetud ühe kolmandiku ulatuses ja kuum vesi peaks tassis seisma paar minutit.
Nii toimides hoiab kohv hiljem paremini oma temperatuuri ja maitset. Kui ei usu, proovi järele!