Eesti suurimalt ehitusmessilt saab väärt nõu nii ehitusettevõtja kui oma kodu rajaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Näituste AS

3. aprillil algab Eesti Näituste messikeskuses Eesti suurim ehitusmess Eesti Ehitab 2019, kus ligi 300 ehitamisega või ehitusmaterjalidega seotud ettevõtet tutvustab ehitusala asjatundjatele ja –huvilistele kaasaegseimaid ehitusmaterjale – ja trende. Kogu messi vältel toimuvatel seminaridel ja töötubades jagavad Eesti parimad ehituse asjatundjad uudiseid ja kogemusi.

„Ehitusvaldkonna erialamess keskendub innovaatiliste tehnoloogiate ja muude ehitajate jaoks oluliste teemade avamisele,“ ütles Eesti Ehitab 2019 messi projektijuht Epp Sultsmann. „Ehitusmaterjalide tootjad ja maaletoojad jagavad uusimat oskusteavet ja  kogemusi.“

„Kuna ehitusvaldkond areneb väga kiiresti, on ehitusmess vajalik nii ehitajatele kui oma kodu ehitamist plaanivatele inimestele,“ tõdeb Sultsmann. „Mess on kindlasti parim uute ehitusalaste teadmiste ammutamise koht Eestis, siit leiab vajaliku info nii ehitusvaldkonna professionaal kui oma kodu ehituse ja renoveerimisega tegelev majaomanik.“

Messikeskusese  4 statsionaarset halli, spetsiaalselt ehitusmessiks püstitatud kerghall   ning  avaväljakud mahutavad sel aastal ligi 250  messil osaleva ettevõtte viimaste aastate esinduslikuma väjapaneku.

Rahvusvahelised eksponendid tulevad Eesti Ehitab 2019 messile oma toodetega välja Šveitsist, Prantsusmaalt, Norrast, Saksamaalt, Ukrainast, Poolast, Leedust,  Lätist ja Soomest.

Messiga samal ajal toimuvad Eesti Näituste messikeskuses erinevad ehitusalased seminarid. Sel aastal on seminaride programm väga mahukas, toimuvad põhjalikud töötoad nii katuse kui fassaadide materjalidest ja paigaldamisest, ahjude energiatõhususest ja kütteautomaatikast kui ka energiasäästust ja tuleohutusest.

„Seminarideprogrammis saab teada ka Eesti ehitusmaastiku suundumustest ja trendidest,  selle info toob messikülastajateni Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing,“ ütles Sultsmann.

Laupäeval tasub aga ehitusmessile tulla kindlasti koos lastega.  Vivendi puidu- ja paberistuudio töötoas meisterdatakse koos puidust ja paberist toredaid esemeid.

3.-6. aprillini 2019 Eesti Näituste mssikeskuses toimuv rahvusvaheline Eesti Ehitab mess keskendub innovaatiliste tehnoloogiate, ehituskonstruktsioonide ja -materjalide, -masinate, -seadmete ja -tööriistade esitlemisele; kinnisvaraarenduse, -hoolduse ja -halduse jpt teemade avamisele ning uusima oskusteabe, kogemuste ja oskuste levitamisele.

Täpsem info messil Eesti ehitab 2019 osalevate ettevõtete ja teabeprogrammi kohta on kättesaadav aadressil www.fair.ee/eestiehitab

Lisainfo:

Epp Sultsmann

Eesti ehitab 2019 projektijuht

Eesti Näituste AS

Tel: 514 9003

E-post: epp@fair.ee

Copy
Tagasi üles