/nginx/o/2019/03/15/11867830t1h0345.jpg)
Kui tahate teada, kuidas maitsevad köögiviljakeldri viimased, öö otsa hapendamissettes küpsenud juursellerid vinnutatud singi ja pimento pipra kastmega, võite lunastada pääsme hispaaniapärasele nulljäägi-õhtusöögile, mille kokkade meeskonnas teeb Peeter Piheli kõrval süüa ka Hispaaniast pärit Albert Franch Sunyer.
Hooaja viimaste juurselleritega 21. märtsil Eesti ja Hispaania kööki ühendav kokandusseiklus restoranis Ö mõistagi ei piirdu. Kahe võimalikult toidujääkidevaba ja keskkonnasäästlikku kokkamiskultuuri edendava koka, eestlase Peeter Piheli ja katalaani Albert Franch Sunyeri juhtimisel pakutakse kuuekäigulisel õhtusöögil ka ajalehes küpsetatud porrut, valget grillkala angervaksase võikastmega, puule unustatud õunu õllepruulist jäänud linnastega.