Millist seminaridest sina messil Eesti Ehitab külastaksid?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sisuturundus

Ehitusmess Eesti Ehitab on aastate jooksul silma paistnud oma ajakohase, kasuliku ja huvitava teabeprogrammi poolest, mis on eelkõige köitvad ehitusekspertidele, ent tarkust on oodatud omandama ka ehitushuvilised.

Sel aastal 3.-6. aprillini vältaval ehitusmessil on teabeprogramm väga mahukas, toimuvad põhjalikud  seminarid ja töötoad nii katuse kui fassaadide materjalidest ja paigaldamisest, ökomaterjalide kasutamisest,   ahjude energiatõhususest ja kütteautomaatikast kui ka energiasäästust ja tuleohutusest.

Seminarideprogrammis saab teada ka Eesti ehitusmaastiku suundumustest ja trendidest,  selle info toob  Ehitusala välkfoorumil messikülastajateni Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing,“ ütles messi Eesti Ehitab projektijuht EppSultsmann.

Messi avapäeva seminarideprogramm on katuselahendustest ja selle korraldavad Katusemaailm OÜ.

Kõige mahukam on seminarideprogramm 4. aprillil, kus toimub nii ehituturu suundumuste üle arutlev  välkfoorum kui Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liidu ja EhitusKeskuse korraldatav fassaadipäev.

Fassaadipäeval saab ülevaate soklite hüdroisolatsioonist ja soojustamisest, Kingspani soojustusmaterjalidest tuulduvatele fassaadidele,     puitfassaadide tuleohutusest, ISOVER ja Gyproc fassaadide soojustuslahendustest, fassaadi karkassilahendustest, külmasildade ja mehhaaniliste kinnitite mõjust tuulduva fassaadi soojusläbivusele, peidetud lahendustest fassaadiplaatidele, avatäidete korrektsest montaažist tuulduvasse fassaadi ja sellest, kuidas kinnitada täiendavat fassaadikatet 0,5 mm teraslehe kluge.

Reedel, 5. aprillil saab osaleda  seminaripäeval  energiasäästlikust mõtteviisist ning väisata seminari ahjude energiatõhususest ja kütteautomaatikast. Energisäästu Arenduskoja poolt korraldatavale seminaripäevale  tasub sammud seada kindlasti kõigil korteriühistuste juhtidel  aga ka individuaalmajapidamist renoveerida plaanijatel, sest   päeva jooksul saab väga  hea ülevaate energiasäästu võimalustest  ja kogemustest (korter)maja renoveerimisel.

Laupäevased seminarid on kütmisest ja tuleohtusest. Laupäeval tasub ehitusmessile tulla kindlasti koos lastega.  Vivendi puidu- ja paberistuudio töötoas meisterdatakse linnumaju.

3.-6. aprillini 2019 Eesti Näituste messikeskuses toimuv rahvusvaheline Eesti Ehitab mess keskendub innovaatiliste tehnoloogiate, ehituskonstruktsioonide ja -materjalide, -masinate, -seadmete ja -tööriistade esitlemisele; kinnisvaraarenduse, -hoolduse ja -halduse jpt teemade avamisele ning uusima oskusteabe, kogemuste ja oskuste levitamisele.

Täpsem info messil Eesti ehitab 2019 osalevate ettevõtete ja teabeprogrammi kohta on kättesaadav aadressil www.eestiehitab.ee

Copy
Tagasi üles