Naabruskonna häbiplekiks olnud maja omanik kaevati kohtusse

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Aastaid oma naabruskonna häbiplekiks olnud maja omanik peab nüüd kohtu kaudu oma tõe ja õiguse välja selgitama. 

Poleemika Californias asuva Flintstone'i maja ümber on keerelnud juba aastaid. Ebatavalise maja uuendustööde järel ei saanud aga selle üleaedsed enam vaiki olla ning otsustasid maja omanikule ja tema edasistele plaanidele kohtu teel käe ette panna. 

«The Flintstones» seriaalist inspireeritud maja inetus ei mahu paljudele selle kandi inimestele pähe. Silmi riivava rüüga eramu hiljutised uuendustööd oli viimaseks piisaks naabrite karikas, mistõttu otsustatigi sotid kohtu kaudu selgeks teha, vahendab homes.nine.com.au.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you really from the bay area if you've never been to the Flintstone house

A post shared by くばの-せんぱい (@cubanobruv_finalstage) on

Kohalikud teavad rääkida, et 2017. aastal maja soetanud ärinaine Florence Fang hakkas ostu järel ilma pikema jututa kinnistul uuendustöid tegema. Naise vaimuüllitiste hulka kuulusid toona hiigelsuured dinosauruse skulptuurid, kaelkirjak ja trobikond heledavärvilisi seeni lisaks. Ametnike sõnul ei ole eelmainitud konstruktsioonid nendepoolset nõusolekut ega luba saanud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles