Fotod: müüki on pandud palkmajasõpradele ideaalne suvekodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Saaremaa lõunaosas on müüa palkmaja, millest saab ideaalne suvekodu igaühele, kes armastab palkarhitektuuri.

Merelähedase palkmaja põhikorrusel paiknevad elutuba, köök, tualett, eesruum, pesu- ja leiliruum ning kaks terrassi. Katusekorrusel paiknevad trepihall ja magamistuba. Hoone suletud netopind 53 ruutmeetrit.

Suvila on väga heas seisukorras, kasutatud on kvaliteetseid ja kõrgema hinnaklassi materjale. Juurdepääs on kruusakattega tee kaudu avalikult kasutatavalt teelt.

Foto: KV.EE

Kinnistust 200 meetri kaugusel asub mererand. Mereäärne ala on privaatne ning asub eemal üldkasutatavatest suvituspiirkondadest. Elamust 100 meetri kaugusel asub Rannaküla külatanum, kus 2017. aastal ehitatud katusealune, laste mänguplats, lõkkeplats ja mida on võimalik kasutada külarahval.

Foto: KV.EE

Kinnistul asub puidust kuur, mis jagatud pooleks panipaigaks ja puude hoidmiseks. Lisaks puidust lastemaja. Kinnistul kasvavad männid, kadakad, õunapuud ja marjapõõsad. Krunti piirab puitaed. 

Koos Väike-Valli kinnistuga müüakse ka kõrvalolev hoonestamata Suur-Valli kinnistu. Kinnistul männid, kadakad. Suur-Valli kinnistule on väljastatud projekteerimistingimused elamu püstitamiseks kehtivad kuni 2020.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles