Enne ja pärast: väsinud ilmega uberikust sai imetlusväärne magamiskamber

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Austraalia pereema muutis oma poja ajast ja arust magamistoa ühe lühikese nädalaga imetabaseks oaasiks. 

2017. aastal 120-aastase maja soetanud austraallanna Deb Martin ei teadnud toona, millise supi sisse ta ennast keeranud on.

Pereema sõnul on iga renoveeritav tuba tema majas olnud omaette väljakutseks. Perepoja Billy tuba, mis kohati lausa kriiskavalt neoonroheline oli, peab aga Deb üheks oma suurimaks õnnestumiseks. «Kõikide tubade seisukord oli alla igasuguse arvestuse, ometigi näevad need pärast remonti uskumatult head välja,» seletas Deb väljaandele news.com.au.

Debi poeg Billy oli nimelt pikka aega unistanud ookeanist inspireeritud kambrikesest. Poja salasoovi silmas pidades otsustas pereema leida kuldse kesktee.

«Poeg soovis meretemaatikat, ent ma ei tahtnud poisile toatäit kalavõrke ja merekarpe. Ma tahtsin luua täiskasvanute versiooni mererannikust,» märkis Deb. Pererahvas kasutas palju olemasolevaid materjale ja vahendeid, mille abil meisterdati vajalikud nipsasjakesed ning lahendused. 

Pererahva nõul ja jõul valminud tuba on võrreldes varasemaga hoopis teine tera. Asjatundlikult Debil ja ta perel kulus seejuures vaid seitse päeva ja 630 eurot, et luua kaasaegselt pilkupüüdev magamistuba, mis teenib selle elanikku ilmselt veel aastaid. 

Kliki pildil oleval noolekesel, et näha magamistoa esialgset seisukorda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles