Täna algab Pärnus restoranide nädal, mille eileõhtusel avaõhtusöögil pakuti muu hulgas tammetõruleiba ning kikkaputkekrõpsu Mätiku talumeierei juustu ja võilillemoosiga. Kohalikud maitsed dirigeeris kokku peakokk Evari Tšetšin, kelle Umberto on üks 29 restoranist, mis järgmisel nädalal tavapärasest rahakotisõbralikumalt sööma meelitab.
Tellijale
Suvepealinn kutsub sööma
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pole sugugi imestada, et Pärnu uue restorani Umberto peakokk Evari Tšetšin kostitas selsamal eilsel restoraninädala pidulikul õhtusöögil «Ninast sabani ja metsast mereni» külalisi sissejuhatuseks just tammetõru, kikkaputke ja võilillega.