Ühes kohvifestivaliga vallutavad aprilli viimasel reedel ja laupäeval Kultuurikatla kõik kohviprofid ja -huvilised. Mõistagi ahvatlevad magusameistrid kohvi kõrvale koogiga maiustama, Heidi Pargi kondiitriäri nende hulgas. Tema segab leebeks maitsevinjetiks kohvi ka kookide sisse.
Tellijale
Kohv koogi sees: kondiiter Heidi Park jagab kohviseid magusaretsepte (1)
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ma olen mõnikord päris õnnelik üksnes selle üle, kui saan hommikul väikeste lastega askeldamise kõrvalt tassi kuuma kohvi lõpuni juua,» kirjeldab kondiiter Heidi Park oma praegust igapäevasuhet kohviga. Aga kohvi ja selle aroomi ta armastab, eriti hommikuäratuseks. Ta pole kohvi suhtes sugugi nõudlik ja joob just musta, kõige tavalisemat kohvi – kaaskondiitrid-pagarid on tema sõnul tunduvalt suuremad kohvigurmaanid.
Vaid mõnikord lisab ta tassi piisakese piima, suhkrut enam ammu mitte. Kui töötad päevad otsa magusa sees, siis suhkruga kohvi enam ei taha, see oleks liig mis liig.