Fotod: selline on tõenäoliselt iga koduomaniku unistuste õueala

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: contemporist.com

Milline oleks sinu unistuste õueala, kui keskenduda just vaba aja veetmisele ja jätta kõrvale kasvuhooned ning lillepeenrad? Ilmselt väga paljud unistavad säärasest alast nagu siin näha.

Hispaanias Barcelonas kerkis ühe kortermaja katuseterrassile hiljuti täielikult sisustatud väliköök ja õueala, mis on nii praktiline ja läbimõeldud kui veel olla saab, vahendab Contemporist.

Siin olemas kõik, mida ühe korraliku aiapeo pidamiseks ja nädalavahetuse veetmiseks vaja alustades põhjaliku väliköögi ja lõpetades mõnusate leboaladega. Viimaseid on mitmeid erinevaid ja igale maitsele sobilikke.

Foto: contemporist.com

Katuseterrassi ehteks on kahtlemata väikese eraldiseisva terrassiga kümblustünn, kus oma sõprade või perega mõnusalt aega veeta ja häid kokteile nautida. Väliköögis on mitu erinevat toiduvalmistamisvõimalust. 

Oma koht on ka taimekastidel ja hästi on läbi mõeldud kogu ala valgustus. Stiil on maitseküsimus, aga kõik komponendid, mis sellel mõnusal terrassil esindatud on, võiksid küll olla olemas ühes ideaalses koduaias.

Foto: contemporist.com

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles