Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kuidas valmistada eriti krõbedaid kartuleid?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: kia cheng boon / PantherMedia / kia cheng boon

Need mõnusad krõbedad kuldsed kartulid on iga piduroa lahutamatu osa.

Keeda

Ära keeda kartuleid pehmeks, vaid piisavalt, et nad vaid pisut pehmemaks muutuksid. «Kammi» kahvliga kartuleid, et oleks kartulil ääred, mis saaksid hiljem ahjus krõbedaks minna. Lisa õli, et saavutada kuldpruun värvus.

Manna nipp

Kasuta mannat, et tekitada kartulile mõnus krõbe ümbris.

Kasuta metallist plaati

Küpseta kartuleid metallist plaadil, mitte klaasist. Metall kuumeneb paremini ning praeb efektiivsemalt.

Temperatuur

Mida kõrgem on temperatuur, seda krõbedamad kartulid tulevad. Jälgi vaid, et kartuleid liiga kõrge temperatuuriga ära ei kõrveta. Umbes 200 kraadi on ideaalne, kirjutab TheSun.

Märksõnad

Tagasi üles