Fotod: Kalamaja serval paneelikas müüakse väga huvitavalt muudetud planeeringuga korterit

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Kalamaja servas Tööstuse tänavas müüakse väga omapäraselt muudetud planeeringuga korterit, millele soovi korral saab ühe toa juurde teha.

Kalamaja piiril on müüa värskelt renoveeritud ja muudetud planeeringuga kahetoaline korter. Elutoa ühest osast on võimalik soovi korral näiteks lükandukse abil luua kolmas tuba, pisike magamistuba.

Mugavas ja praktilises korteris on avatud köögiga elutuba ja söögituba, magamistuba ning põrandaküttega WC/duširuum. 

Foto: KV.EE

Korteri hinnas on kvaliteetne köögimööbel koos tehnikaga (pliit, ahi, külmik, nõudepesumasin ja kubu) ning kogu sisustus hinnatud sisustuspoest Nordic Design Home. Avarasse vannituppa on paigaldatud eritellimusel valmistatud Balteco vannitoamööbel.

Foto: KV.EE

Renoveerimisel on kasutatud kvaliteetseid materjale, põrandatel on täispuidust parkett. Vahetatud on elektrisüsteem ja kanalisatsioon. Korteri hinda kuulub keldriboks, parkimine on tasuta maja ees ja küljel asuvas parklas. Maja haldab korteriühistu.

Foto: KV.EE

Läheduseses kõik eluks vajalik - kaubanduskeskus Arsenal, bussi- ja trammipeatused, laste mänguväljak ning Karjamaa park, arenev Noblessneri kvartal kohvikute ja restoranidega, sportimiseks kergliiklustee. 

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles