Fotod: Tartu kesklinnas pakutakse pilkupüüdvas uues kuues korterit müügiks

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Tartu kesklinna vahetus läheduses ootab üks erakordne kolmetoaline uut pererahvast, kellega kodusoojust jagada.

Kolmetoaline korter, üldpinnaga 71,3-ruutmeetrit, sobib kui rusikas silmaauku peredele, kes hindavad turvalist elukeskkonda ning rahulikke naabreid. 

Foto: KV.EE

Pilkupüüdev korter asub 1895. aastal valminud majas, kus on ühtekokku 14 korterit, millest mõned kulgevad läbi kahe korruse. Kortermaja on täielikult renoveeritud aastal 2015, mil korrastati ning uuendati maja torustikud, küttesüsteem ning soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. 

Foto: KV.EE

Teisel korrusel asuva korteri aknad avanevad ida- ja lõunasuunas, muutes korteri mõnusalt valgusküllaseks. Avarust ja helgust lisavad korteri kuni 2,7-meetri kõrgusele ulatuvad laed. 

Foto: KV.EE

Korterist leiab avatud köögi-elutoa, kaks magamistuba ja vannitoa-WC lisaks. Võluva korteri siseviimistluses hakkavad silma heledad värvitoonid ning omaaegsed laetalad. Põrandatel ilutseb naturaalne tammeparkett, mis lisaks oma esteetilisele poolele on jalale soe ja mugav. Korteri juurde kuulub lisaks kaks parkimiskohta ning üks panipaik lisaks.

Kui arvad, et oled leidnud kodu endale ja oma perele, uuri põneva pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE veidi lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles