Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

See võluaine muudab iga supi hoobilt paremaks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Lovefood Art / Pexels

Olgu nüüd ja igavesti ta ka sinu supi sees!

Iga parmesani-sõber on mingil hetkel teatavas kimbatuses: oled ostnud kena tüki parmesani ja seda kõikvõimalikel viisidel nautinud, kuid kui tükk on otsakorral, ei oska enam sellega midagi peale hakata. Ära visata oleks kahju, söömiseks on ta liiga kõva, ja nii ta sinna külmkapinurka jääb.

paljud siiski viskavad, ent tegelikult on just selles otsatükis kõige tugevam maitse, sest kui juust laagerdub ja küpseb, moodustab ta äärele omamoodi «kaitsekihi». Viimast ei saa küll tükkideks lõigata ega ka eriti hästi ära süüa, ent just see äär annab igale supile uue vungi ja maitsele selle teatud võrratu miski. 

Enne kui sa otsatüki suppi pistad, pese seda põhjalikult ja kraabi hoolikalt seda kohta, kuhu on numbrid uurendatud. Seejärel pane oma lemmiksupp tulele nagu tavaliselt ja pane lõpuotsa ka parmesanitükk potti. Lase kogu kupatusel korralikult läbi keeda ja õngitse päris lõpus juustukoorukesed välja. 

Allikas: Freundin

Märksõnad

Tagasi üles