Sibula hakkimise töö on paljude jaoks üks ebameeldivamaid köögis üldse: nutma ju ajab. Üks väga lihtne nipp muudab selle ülesande aga täiesti pisaravabaks.
Ülimalt lihtne nõks lubab sibulat hakkida ühtki pisarat valamata (1)
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellele nipile kulub kõigest 30 sekundit ja võib garanteerida, et pärast saad muretult hakkida sibulaid täpselt nii palju kui vaja on - kas või potitäie sibulamoosi või sibulasupi keetmiseks.
Teha ei tule muud, kui lõigata sibulatel sabapoolsed otsad maha ja panna paras ports sibulaid muidu tervetena mikrolaineahju ning kuumutada neid 30 sekundit, vahendab Daily Mail.
Niimoodi kuumutatud sibulaid saad väidetavalt hakkida kas või tööstuslikus koguses ilma, et need silma kas või natukenegi vesiseks võtaks. Samas säilivad aga kõik sibula suurepärased maitseomadused.
Milliseid nippe kasutad sina, et sibul nutma ei ajaks? Kas oled ka mikrolaineahjus kuumutamist juba proovinud?