![Artikli foto](http://f9.pmo.ee/loznsWTTpIY6oTA5klNadG0WZ3I=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2019/06/11/12251865t1he4e4.jpg)
Huugav grill loob igas aias meeleolu, kuid puhastamine on omaette peatükk. Paljud kasutavad selleks küllaltki agressiivset keemiaarsenali. Saab aga palju lihtsamalt ja looduslikumalt.
Huugav grill loob igas aias meeleolu, kuid puhastamine on omaette peatükk. Paljud kasutavad selleks küllaltki agressiivset keemiaarsenali. Saab aga palju lihtsamalt ja looduslikumalt.
Kohe pärast grillimist tasuks rest järgmises peoks ära puhastada. Mida on selleks vaja? Ei midagi enamat, kui poolikut sibulat! Tee seda kohe, kui viimane grillikraam restilt on tarbitud.
Torka sibul kahvli otsa, seejärel hõõru sellega veel kuuma grilli. Nii saad kõrbenud jäägid kergesti maha.
Sibulal on teinegi positiivne kõrvaltoime. Kuna ta on antibakteriaalne, siis desinfitseerib ta ühtlasi grilli. Tasub järele proovida!