Eestlastelt kaks aiamaja ostnud tippkokk Gordon Ramsay sattus väga tobedasse olukorda (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Gordon Ramsay
Gordon Ramsay Foto: Richard Shotwell / AP / Scanpix

Tippkokk Gordon Ramsay, kes jalgpallur David Beckhami ja lavastaja Guy Ritchie eeskujul endale eestlaste iglumaja soetas, on tobedas olukorras: majad on olemas, aga oma maale ta seda püstitada ei tohi.

Alles möödunud nädalal ilmus uudis, et tippkokk Gordon Ramsaygi on mitme staari eeskujul endale eestlaste toodetud kaks kaunist Iglucrafti aiamaja soetanud. Mees plaanis need paigutada oma Londonis asuva kodu tagaaeda, aga linn ei andnud selleks luba, kirjutab Daily Mail. 

Ramsay esitas taotluse majade püstitamiseks oma kaheksa magamistoaga Battersea villa tagaaeda käesoleva aasta aprillis. Kuid kohalik omavalitsus lükkas taotluse tagasi, selgub nüüd. 

Eestlaste iglusaun on välismaal väga popiks saanud.
Eestlaste iglusaun on välismaal väga popiks saanud. Foto: Marko Saarm / Sakala / Scanpix

Luksuslikud aiamajad on briti kuulsuste seas väga popiks muutunud ja oma aeda igahldavad neid paljud. Daily Mail kirjutab, et Beckhamil on sama saunamaja püstitatud Oxfordshire´is asuva maja aeda ja Ritchie´il on samasugune Wiltshire´is.

Ramsay ei saanud kahe eelkõige külalistemajaks mõeldud hoone püstitamiseks luba sellepärast, et ta ei ole taotluses paljastanud, kuidas mõjutaks ehitiste paigaldamine kohalikku kõrghaljastust.

Ramsayl on ka varem kohaliku omavalitsuse ja naabritega lubade saamisega sekeldusi olnud: alles hiljuti soovis ta oma autode äramahutamiseks maha võtta mõned enam kui saja aastased puud. Naabrid polnud sellega aga nõus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles