Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Erik Orgu soovitab: grill Poke Bowl

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Stephanie Starr / PantherMedia / Stephanie Starr

Kui jaanipäev tähendab sinu jaoks rasket tunnet kõhus ja paari lisakilo, mida sa ei soovi, siis tee sel korral toidud minu retseptide järgi ning Sul on pärast pühi hea enesetunne, rohkelt energiat ja kaalunumber pole tõusnud.

Populaarne Poke Bowl kodumaiste koostisosadega ja võrratu maitsega. Proovi ja juurde soovid!

Koostisained:

  • 30 g hapukoort
  • 65 g kurki
  • 175 g maguskartulit
  • 65 g porgandit
  • 30 g võid
  • 65 g kirsstomatit
  • 130 g kanafilee šašlõkki
  • sool
  • ürdiaia segu

Valmistamisõpetus:

1. Koori kartulid ja keeda või küpseta ahjus kuni on pehmed ja siis sega tugevalt, et nad puruks läheksid. Seejärel lisa või ja maitsesta soolaga.

2. Senikaua kuni kartul keeb ja sellest püree teed, küpseta liha vastavalt pakil olevale juhisele.

3. Tükelda köögiviljad.

4. Pane kausi põhja kartulipüree, siis laota peale sektoritena köögiviljad ja liha.

Tagasi üles