Miniuuendus, millest võib kodu esmamulje loomisel rohkelt kasu olla

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Esmamuljeks on vaja vaid üht hetke ning tabavat detaili. Asjatundjate sõnul võib alustada kohe ukse-esisest piirkonnast.

Millal viimati oma uksematti vahetasid? Kodu eksterjööri kõrval on nimelt uksematt järgmine detail, mis nii möödujaile kui uksel seisjale silma jääb. Pilkupüüdev ning stiilne uksematt annab edasi majapidamise atmosfääri ning selle elanike omapära.

Pilgupüüdjast atraktiivne uksematt, vastupidiselt klassikalistele hallidele-mustadele, on suurepärane vahend esmamulje loomiseks, vahendab mydomaine.com. Tuleb vaid silmad lahti hoida ning enesele sobiv leida. Ühtlasi tasub meeles pidada, et valitud uksematt võiks olla sümbioosis ka ülejäänud elamu või majapidamisega, et mitte liiga labast ning äraleierdatud muljet jätta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles