/nginx/o/2019/06/26/12300913t1h3bff.jpg)
Toortortides ja -kookides on pähklid ja mandlid vaata et asendamatud koostisosad. Selle võrratu retsepti autor on veganmaailm.com blogija Kadri Aavik.
Toortortides ja -kookides on pähklid ja mandlid vaata et asendamatud koostisosad. Selle võrratu retsepti autor on veganmaailm.com blogija Kadri Aavik.
Maapähklivõi-kookostort
Koostis:
Põhi
Täidis
Kaunistuseks 100 g tumedat vegan šokolaadi, röstitud maapähkleid
Valmistamine:
Valmista põhi, purustades ja segades koostisained blenderis või muu purustaja abil ühtlaseks seguks, ja suru 20 cm läbimõõduga ümmarguse koogivormi põhja. Pane põhi täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Blenderda kõik täidise koostisained ühtlaseks siledaks seguks ja vala põhjale.
Soovitan torti säilitada sügavkülmas ja hoida enne serveerimist umbes tund aega külmikus.
Soovi korral kaunista enne serveerimist.