Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Tavatu nipp, millega maitseb sügavkülmapitsa nagu kiviahjust võetud

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: nappy / Pexels

Veame kihla, et sa oled sügavkülmapitsat alati valesti küpsetanud! See imetabane trikk on küll tavatu, aga toimib. 

Loomulikult on terve plejaad meetodeid, kuidas sügavkülmapitsale vunki anda. Rohkem juustu, värske kate või terav õli. Juhtumisi tehakse aga kõige suurem viga tavaliselt pitsa küpsetamisega. 

Valmista pitsa panniga!

Lugesid õigesti! Selmet sügavkülmapitsa lihtsalt ahju lükata, peaks seda «praadima» pannil, kirjutab Freundin, kuna see laseb pitsal oluliselt krõbedamaks muutuda. Pane pitsa pannile, mis on piisavalt suur, et kogu pitsa peale ära mahuks. Soojenda keskmisel kuumusel, kuni juust sulab ja põhi on kenasti krõbe. Pann ei tohiks liiga kuum olla, sest muidu riskid põhja ärakõrvetamisega veel enne, kui kate on jõudnud soojaks saada. Pannile pole lisaõli vaja panna, kuna see ei pruugi lasta pitsal piisavalt krõbedaks minna. 

Tagasi üles