Mis toimub? Tänavuse «Naabrist parema» võidukodu on juba müügis

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: city24.ee

Kuigi menusaade «Naabrist parem» sai läbi alles hiljuti, on tänavuse hooaja võitjad oma korteri juba müüki pannud. 

Müügi põhjus, nagu võitjad Kristel ja Hendrik ise sotsiaalmeedias selgitavad, on see, et pank ei andnud neile hoole ja armastusega ehitatud kodu väljaostmiseks laenu. Nimelt ei saa «Naabrist parema» võitjad mitte sisustatud kodu endale, vaid võivad selle teatava hinnasoodustusega välja osta ning selleks on pea kõigil võitjail siiski vaja pangalaen võtta. 

Foto: city24.ee

Kuna Hendrik jäi saate ajal tööta ning Kristel kohe-kohe emaks saamas, ei olnud nad panga silmis piisavalt usaldusväärsed kliendid ning võidetud kodu jäi neile kättesaamatuks. Nüüd on see kinnisvaraportaalis City24 müüki pandud. 

Foto: city24.ee

Korterit müüb Kristel ise. Ta kirjutab kuulutuses, et kodu on viietoaline, alumisel korrusel on suur avatud köögiga elutuba, esik, tualettruum ja eraldi ruum garderobi jaoks. Lisaks on alumisel korrusel saun, pesuruum ja sauna eesruum. Päevase ning õhtupoolse päikesega terassile pääseb nii elutoast, kui ka sauna eesruumist.

Foto: city24.ee

Ülemisel korrusel asuvad magamistoad, garderoobituba, mida on lihtne muuta neljandaks magamistoaks, trepihall ja vannituba. Eraldi sissepääsuga õuest on esimesel korrusel panipaik terrassil ning tehnoruum.

Foto: city24.ee

Põrandatel on kasutatud LVT põrandakattematerjali, sanitaarruumid on plaaditud ning saunas on kasutusel nii lepp kui haab. Vannituppa on paigaldatud kvaliteetne Balteco vann, sauna keriseks on HUUM, mida saab telefoniga tööle panna ning läbi maja on segistiteks valitud Hansgrohe toodang. Köögimööbli on valmistanud Andi Mööblikoda ning tehnika (ahi, pliit, nõudepesumasin, mikrolaineahi ja pesumasin) on Whirlpool. Elutuppa on ehitatud ka kamin, mis lisab korterile nii soojust kui hubasust.

Foto: city24.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles