Kummaline naistele suunatud üürikuulutus paneb inimesi muretsema

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Inimesi paneb muretsema veebis ringlev kummaline naistele suunatud üürikuulutus, mis annab alust arvata, et otsitakse enamat kui lihtsalt kaasüürilist. 

Kummaline eelmisel nädalal avaldatud üürikuulutus otsib korterikaaslaseks teadlikku naisterahvast, kel poleks probleemi alastiolekuga. Naine ei tohi kasutada deodoranti, ei tohi töötada suurkorporatsioonis ja peab suutma vait olla, vahendab Daily Mail.

Säärane kuulutus ilmus ühes Facebooki üürikuulutuste grupis ja ringleb sestpeale hooga veebis ning on inimesed väga murelikuks muutnud. Samas leiavad paljud, et täiskasvanud inimene peab ise suutma arvestada, millega end seob, kui sellisele kuulutusele vastab. 

«Sa pead olema endaga rahul sellisena nagu oled. Parfüümid, juukselakid, deodorandid ja teised kunstlikud lõhnad ei ole siin teretulnud,» seisab kuulutuses.

Ajakirjanik Mollie Goodfellow oli üks esimesi, kes kuulutust Twitteris jagas ja tulise arutelu tekitas. Nii mõnigi tunneb muret naiste pärast, kes sellele kuulutusele seiklusi otsides vastata kavatsevad, sest tundub, et kuulutuse autori näol on tegemist väga kontrolliva inimesega. 

Teised leiavad, et kogu kuulutus on nali, mis on tehtudki selleks, et inimesi ärevile ajada ja põnevust tekitada. 

«Ma läheksin pigem range režiimiga vanglasse kui elaksin selliste korterikaaslastega,» kirjutab Goodfellow.
Samuti kahtlustatakse, et mingi sekt otsib endale uusi liikmeid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles