Tuleb välja, et kuldpruunide kartulite saladus ei peitugi rohkes õlis.
Nipp, millega saad iga kord kuldpruunid ja krõbedad ahjukartulid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekspertide sõnul on ideaalsete ahjukartulite saladuseks külmik. Pane keedetud kartulid enne röstimist külmkappi. Kümiku kuiv õhk muudab kartulid kuivemaks ning imab niiskuse välja. Pärast 10 minutit külmikus võta kartulid välja, vala peale õli ja maitseained ning aseta ahju, kirjutab DailyMail.
Restorani vääriliste kartulite saamiseks lisa maitseained pärast kartulite röstimist. Nimelt tõmbab sool kartuli sisemusest niiskuse pinnale, nullides ära tehtud eeltöö.