Nii maitsev ja kergelt valmiv supp, mis täidab hästi kõhtu. Kui sulle püreesupid meeldivad, siis on oht, et sellest saab sinu uus lemmik!
Seda peab proovima! Imemaitsev köögiviljapüreesupp karrikanaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- 4 kartulit
- 3 porgandit
- küüslauguküüs
- sibul
- 300 grammi kõrvitsat
- pool lillkapsapead
- 100 ml vahukoort
- 200 grammi toorjuustu
- 250 grammi kanafileed
- köögiviljapuljongit
- õli
- soola
- karrit
Puhasta kartul, porgand, lillkapsas ja kõrvits. Haki need tükikesteks ja pane keema koos soola ja puljongiga. Seejärel tükelda küüslauk ja sibul ning prae õlis. Eraldi pannil prae karriga maitsestatud kanafilee. Kui köögiviljad on pehmeks keenud, siis vala osa vedelikku ära, et supp liiga vedel ei tuleks. Lisa vahukoor, toorjuust, praetud küüslauk ja sibul ning püreesta saumikseriga. Kanatükid lisa serveerimise ajal kõige peale (soovi korral koos saiakrutoonidega).