Iga kord omletti valmistades oled hädas, sest pannile ei kuku vaid muna, aga sellega üheskoos ka koored? Lahendus antud probleemile võib olla lähemal, kui sa aimatagi oskad.
Just see on kõige lollikindlam viis muna purustamiseks
Nimelt peitub vastus probleemile selles, kuidas sa mune purustad. Kas panni või mõne teise teravama ääre vastu? Kui jah, siis see ongi põhjus, miks koored nii sageli sinu toidu sisse maanduvad.
Mis on lahendus? Purusta muna vastu köögitasapinda. Ja kuigi ka selle viisiga on võimalus, et mõnikord koored kaasa tulevad, siis tõenäosus on hulga väiksem.
Miks vastu köögitasapinda on parem muna purustada, kui vastu kausi või panni äärt? Seda seetõttu, et teine variant lükkab koored muna sisse, suurendades riski, et need munavalgega segunevad.
Oled kartmatu nagu Gordon Ramsay? Sellisel juhul lihtsalt ignoreeri seda õpetust. Kõigil teistel (eriti aga neil, kelle jaoks munakoored toidu sees on sage probleem) soovitame seda nippi kindlasti proovida.
Vaata ka allolevat õpetust: