Pitsa ei pea olema alati soolane, vaid võib täiesti vabalt ka magus olla. See retsept on kõikidele maiasmokkadele, kuid eriti neile, kes armastavad glasuuritud kaneelirulle!
Teistsuguse pitsa aeg! Retsept kõikidele magusasõpradele, kes armastavad kaneelirulle
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
Põhi:
- 3 spl kaneelisuhkrut
- 225 g pitsataigent
- 1 spl sulatatud võid
Kate:
- 125 g pehmet võid
- 65 g pruuni suhkrut
- 45 g kaerahelbeid
- 30 g röstitud pekaanipähkleid (tükeldatult)
- 1 spl kaneeli
- 1/4 tl kosher soola
Glasuur:
- 85 g toorjuustu
- 60 g pehmet võid
- 90 g tuhksuhkrut
- 1/2 tl vanilliekstrakti
- 2 spl rõõskkoort
Lõpptulemust ja visuaalset juhist antud pitsa valmistamiseks näed SIIT.