Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Teistsuguse pitsa aeg! Retsept kõikidele magusasõpradele, kes armastavad kaneelirulle

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Shutterstock

Pitsa ei pea olema alati soolane, vaid võib täiesti vabalt ka magus olla. See retsept on kõikidele maiasmokkadele, kuid eriti neile, kes armastavad glasuuritud kaneelirulle!

Vaja läheb:

Põhi:

  • 3 spl kaneelisuhkrut
  • 225 g pitsataigent
  • 1 spl sulatatud võid

Kate:

  • 125 g pehmet võid
  • 65 g pruuni suhkrut
  • 45 g kaerahelbeid
  • 30 g röstitud pekaanipähkleid (tükeldatult)
  • 1 spl kaneeli
  • 1/4 tl kosher soola

Glasuur:

  • 85 g toorjuustu
  • 60 g pehmet võid
  • 90 g tuhksuhkrut
  • 1/2 tl vanilliekstrakti
  • 2 spl rõõskkoort

Lõpptulemust ja visuaalset juhist antud pitsa valmistamiseks näed SIIT.

Märksõnad

Tagasi üles