Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2019/08/02/12428522t1hffde.jpg)
Pitsa ei pea olema alati soolane, vaid võib täiesti vabalt ka magus olla. See retsept on kõikidele maiasmokkadele, kuid eriti neile, kes armastavad glasuuritud kaneelirulle!
Vaja läheb:
Põhi:
- 3 spl kaneelisuhkrut
- 225 g pitsataigent
- 1 spl sulatatud võid
Kate:
- 125 g pehmet võid
- 65 g pruuni suhkrut
- 45 g kaerahelbeid
- 30 g röstitud pekaanipähkleid (tükeldatult)
- 1 spl kaneeli
- 1/4 tl kosher soola
Glasuur:
- 85 g toorjuustu
- 60 g pehmet võid
- 90 g tuhksuhkrut
- 1/2 tl vanilliekstrakti
- 2 spl rõõskkoort
Lõpptulemust ja visuaalset juhist antud pitsa valmistamiseks näed SIIT.