Roosas veinis keedetud kartulid südasuviseks sünnipäevaks, külmutatud toorjuustukook koolilõpupeoks, kasemahlasiider piknikuks Roosta rannaliival... Need on vaid mõned retseptinopped Maret Suklese kodustelt pidudelt tema mahukast kokaraamatust «Elu on pidu». Mida ta aga valiks sealt oma peolauale 20. augustil, kui Eesti tähistab iseseisvuse taastamise aastapäeva?
Tellijale
20. augusti peolauale: roosa veini kartulid, magus heeringas ja pohlatort
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tundub, et elu on tõesti pidu, või siis vähemalt hulk hõrke söögipidusid ja põnevaid maitserännakuid, kui lehitseda Haapsalu Fra Mare juhatajana tuntud, kuid samal ajal ka kirgliku hobikoka ning pühendunud toiduseikleja Maret Suklese raamatut «Elu on pidu».