/nginx/o/2019/09/18/12569514t1hc92f.jpg)
Ameerika terviseinspektor jagab koduomanike kahte põhilist möödapanekut toiduainete käitlemise osas, mis võivad kõige mustema stsenaariumi korral suisa kõhuhädad majja tuua.
Ameerika terviseinspektor jagab koduomanike kahte põhilist möödapanekut toiduainete käitlemise osas, mis võivad kõige mustema stsenaariumi korral suisa kõhuhädad majja tuua.
Toidu ja toiduainetega tasub juba poelettide vahel mõistlikult ringi käia. Meeles tuleb pidada üht elementaarset argitõde – toores ja valmis toiduained ei käi käsikäes, seda ka siis, kui oled parasjagu ostlemas. Toidukorvi või kärusse tõstetavad toiduained peavad Ameerika tervisespetsialisti Robert Acquista sõnul selgelt eristatud olema, vastasel juhul võib ristreostuse oht suureneda.
Juba valminud toidu või ülejääkide osas tasub samuti äärmiselt valvas olla, vahendab thekitchn.com. Acquista möönab, et teatud toiduained võivad juba nelja plusskraadi juures nii-öelda «ohutsooni» sattuda, mistõttu ei tasu valmistoitu üle kahe tunni toatemperatuuril seisma jätta.