Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retsept: munapudru-röstsai 30 sekundiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Shutterstock

Kui hommikul pole aega raisata, siis proovi seda kiiret munapudru-röstsaia kooslust. 

Munapudru-röstsaia võib teha nii, et paned viilu saia rösterisse ja samal ajal valmistad pannil mõnusa munapudru. Aga võib ka teisiti — ja palju kiiremini

Munapudru-röstsai 30 sekundiga

Klopi kausis muna koos meelepäraste koostisainetega (nt väikeseks hakitud seente, sibulate või tomatitega). Maitsesta soola ja pipraga.   

Sulata pannil veidi võid või õli kõrgel kuumusel ja lisa munasegu (ära sega).

Sukelda pannil olevasse segusse kaks röstsaiaviilu, seejärel pööra ümber, keera teine pool ja lase neil munasegus veidike olla.

Oota kuni alumine külg muutub kuldpruuniks ja keera siis «muna-pannkook» koos röstsaiaviiludega pannil ümber. Prae lühidalt ka teiselt poolt ning lõpuks voldi pannilabidaga vasak ja parem külg üksteise peale. Viimasena klapi röstsaia viil kõige peale kokku — ja ongi täiuslik munapudru-röstsai valmis, kirjutab Freundin. 

Tagasi üles